Vhodně vybraná půjčka
Vám ušetří až na úrocích až desítky tisíc Kč.
TIP: Jak získat slevu?
  • 1. Projdete více nabídek a porovnejte
  • 2. Důležitý faktorem bývá často RPSN
  • 3. Zjistěte si přesné podmínky půjčky
  • 4. Dbejte také na přístup poskytovatele půjčky
Přidat inzerát
Zobrazit nabídky půjček
Zobrazit poptávky půjček
Magazín o půjčkách
Porovnání půjček

Poptávky podle oboru Magazín o půjčkách
Hypotéky Nebankovní půjčky Půjčky online Půjčky do výplaty Půjčky bez ručitele Půjčky se zástavou Půjčky bez registru Půjčky ihned Půjčky na ruku Půjčky bez poplatku Bankovní půjčky

Ušetřete s námi

Kontaktujte nás Doporučujeme

Poptávky > Půjčky na směnku > Celá ČR

poptavam pujcku na rozjezd podnikani

Pekne zdravim
Chtel bych tou to cestou poprosit o poskytnuti pujcku 100 000kc-200 000kc na rozjezd podnikani mam vypracovany obchodni byznys3 plan ktery vnemuze zkrachovat pouze dobre prosperovat chci otevrit obchod a prodavat nove zbozi za korunove polozky mam dodavatele zbozi za korunove polozky neni mozne zkra hvat pouze prosperovat samozrejme bych se snazil do budoucna obchodni podnikani rosirit ma peclive vypracovany obchodni projekt s propracovanou propagacil.pokud by me nekdo v mem umyslu financne podporil formou pujcky vse by se vyridilo prostrednictvim pravnika .Investor ktery by se rozhodl me financne pomoc abych mohl podnikani rozjezd, bych velmi ocenil a byl bych mu velice zavazan .Je me 46 let mam 4 deti a pochazim s chude rodiny investor ktery by se rozhod me pomoc ,by temer jiste zmenil cely muj budouci zivot ,i mich deti ,najde se takova osoba ,ktera by me v tom to financne podporila abych toho docilil.
Predem moc dekuji s uctou pan Cisar

Kontakty:

SMS

Pro získání kontaktu pošlete sms ve tvaru PUJCKA na číslo 903 55 99.

Po odeslání sms obdržíte unikátní kód, díky kterému zobrazíte kontakty třech libovolných inzerátů.


Proč je kontakt zpoplatněný?

Díky zpoplatnění kontaktu je zaručeno, že kontakt na poptávajícího uvidí pouze omezený počet úvěrových společností a poskytovatelů půjček, tím pádem je vysoká pravděpodobnost, že poptávající využije právě Vaší nabídky a vezme si půjčku od Vás.

Technicky zajišťuje ATS Praha, infolinka 776 999 199, e-mail: reklamace@atspraha.cz, cena jedné SMS je 99 Kč včetně DPH, www.platmobilem.cz .

Poptávka: Půjčka 1.000.000 - 1.500.000
Potřebuji urychleně do podnikání půjčku nejlépe od soukromého investora na nákup zboží a platby faktur 1.000.000 - 1.500.000 na cca 6 měsíců. Podnikám od 1.1.2013 a průměrný roční obrat 5.500.000. Úroky akceptuji,nemám možnost zástavu nemovitostí (hy...
Poptávka: Potřebuji nutně lichváře Praha
Potrebuji rychle penize,prosim o pomoc půjčky. Vy co nejste přeci podvodníci ale jen vybirate poplatky Předem nepiste, dekuji. Jsem na emailu nonstop.
Poptávka: Potřebuji nutně lichváře Praha
SPěchá! Prosim o pomoc. Kontakt
Poptávka: Úvěr
Potřebovala bych úvěr ve výši až 40000kč na měsíční splátky ve výši 2000kč. Bez předem poslaných finančních poplatku a zástavy. Korektní jednání. Spěchá, ale jsem v registru, ukončení insolvence již 2 roky.
Poptávka: půjčka
Jsem krátce po insolvenci,půjčí mi někdo na rekonstrukci a odkup bydlení.Na poplatky předem nereaguji.Děkuji